Potpurrí de temes diversos

Aquests dies he anat preparant un excel per anar omplir les següents llistes, i a mida que comencin a tenir una mica de tamany, aleshores publicar-les, perquè sinó em passarà com la llista de llibres sobre veganisme, que m’he atabalat abans de començar-la, de tans que n’hi ha… i de dubtar de si posar-los amb coberta, sense, amb link o sense…

De moment m’he fet aquestes llistes:

  • Podcasts
  • Professionals vegans/es
  • Negocis vegans
  • Restaurants vegans
  • Botigues i negocis vegans
  • Entrevistes a vegans i veganes
  • Llibres
  • Santuaris vegans (a Espanya)
  • Articles sobre veganismo

Apa, ja tinc feina! 😉 A veure si ens els propers dies vaig omplint-les i publicant-les en els seus apartats corresponents. 😉

Salut i veganisme!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifty two − = forty three