Qui soc

Em dic Mariona (@marionaxs) i visc a Barcelona. Documentalista i Llicenciada en Filosofia. M’agrada escriure. Especialment sobre arts escèniques i literatura. Vegana i activista a Libera col·laborant com a voluntària per a projectes com #ZOOXXI.

Com o per què em vaig fer vegana? Al final d’aquest post t’ho explico…

Porto el blog i xarxes socials Las Vegafas amb què vull explicar com veig el món des que porto permanentment “posades” el que he anomenat “las Vegafas”, les “ulleres veganas”, les ulleres amb què veig el món que m’envolta, des del prisma del #veganisme, la forma de vida que decideix deliberadament prescindir de tots aquells productes i serveis que impliquin sofriment per als animals no humans, sigui per a l’alimentació, el vestit, el calçat, l’entreteniment… El veganisme no és una dieta, és una postura ètica, i una forma de vida.

Inventariant és el meu àlies a la plataforma de blogs wordpress, o marionaxs en altres xarxes socials com twitter o instagram. Si voleu contactar amb mi podeu fer-ho escrivint a l’adreça de correu: ladocumentalistavegana[at]gmail.com

Aquí hi ha un resum del meu itinerari professional: https://about.me/marionaxs (el complet al meu perfil de Linkedin).

I aquí l’explicació de COM EM VAIG FER VEGANA:

Em vaig fer vegana veient un dels vídeos de rescats del Santuari Gaia, concretament el del vedell Samuel, vaig fer la connexió entre els ulls d’aquest vedell i els de la meva gosseta Canica. Vaig pensar que el que mai voldria para ella no tenia cap sentit que els hi estigués fent indirectament a altres éssers com ella, éssers vius amb sentiments. Vaig passar de mig vegetariana no gaire conscienciada a vegana directament. La meva decisió va ser primer fer el pas, i començar a informar-me i formar-me en nutrició i per descomptat en activisme sobre la marxa. I així va ser!